Contact

Adresa

Bucuresti

Adresa de email

office@nlpinstitut.ro

Telefon

Tel : 0726508522

 • Alexandru Catalin S.
  E mai mult decit un curs de dezvoltare personala, e cu adevarat un curs ''obligatoriu'' pentru oricine vrea sa se cunoasca cu adevarat, pentru cine vrea sa se elibereze si sa fie propriul artizan al vietii sale.
  Alexandru Catalin S.
 • Bitoleanu Florina
  O experienta care nu a fost intamplatoare, alaturi de un grup de oameni la fel de "neintamplatori", m-am bucurat de fiecare moment petrecut impreuna.
  Bitoleanu Florina
 • Stela Mihai
  Si am privit deodata dintr-o noua perspectiva. Nu mai existau fricile cu care urcasem in trenul magic, ci doar resurse. Erau din mine si din ceilalti – din toti cei ce ma insoteau in aceasta minunata calatorie, planificata cu mult timp in urma de catre Univers.
  Stela Mihai
 • Roxana
  Este cea mai buna alegere pe care am facut-o vreodata si ma simt sincer recunoscatoar fata de Dorel Butuca si de minunatii mei colegi pentru aceasta experienta fascinanta. Probabil acum multi dintre voi va intrebati ce a fost atat de fascinant la un curs de NLP. A fost si este fascinant sa te simti in siguranta si plin de incredere alaturi de oameni pe care nici nu ii cunosti si cu care nici macar nu sti daca ai ceva in comun.
  Roxana
 • Godei Ionela Florentina
  Credeam ca deja aveam raspunsurile, am descoperit insa ca erau doar raspunsuri generale, obiective, si lucruri pe care de fapt nu mi le doream eu de la viata mea ci doar cei din jurul meu.
  Godei Ionela Florentina
 • "Pentru mine, Dorel este un deschizator de usi. Nu stiu cum gaseste cheile potrivite pentru fiecare, insa stiu ca e dibace. A reusit sa deschida usa sufletului meu si m-a ajutat sa gasesc comori nepretuite. Nici nu stiam ca sunt acolo. eu fugeam...de mine. Dorel m-a ajutat sa descopar muuuulte resurse, dar si multe alte incaperi zavorate care au cerut a fi explorate... "      

  Maricica 

       
 • "Am descoperit ca NLP-ul nu este o tehnică, o metodă, un sistem, ci un stil de viață. O viață în care ești pe deplin conștient de tine, de ceilalți și pe deplin responsabil de trecutul, prezentul și viitorul tău. NLP-ul te așează în postura de a nu mai putea spune 'nu pot', știind că, de fapt, totul îți este la îndemână.. Mulțumesc, Dorel."  

  Armina Dobrica

 • "Am invatat de la Dorel sa fiu eu insami fara sa imi cer scuze pentru ce simt, pentru curajul cu care infrunt viata, fara sa ma tem de obstacole pentru ca eu mi le setez inconstient si doar de mine depinde sa le depasesc"  

  Delia Visan

 • " Programarea neurolingvista este cu certitudine una dintre cele mai bune decizii luate vreodata deoarece mi-a permis sa inlatur negura care acapara aspectele importante ale vietii si, pot spune cu toata sinceritatea, m-a ajutat atat in viata personala, de cuplu si mai ales profesionala. Stiu cu certitudine ca viitorul meu o sa fie unul frumos si totul i se datoareaza Programarii Neurolingvistice si, nu in ultimul rand, trainerului meu, Dorel Butuca."  

  Anghel Mihai

Formular de contact