Curs gratuit de intiere in hipnoza

Durata modul:  3 ore – seara

Cursul incepe: 25 Iulie 2019 (18.00 – 21.00)

GRATUIT

Ești fascinat de puterea minții inconștiente?

Hipnoza este o stare naturală care ne permite să comunicăm cu mintea noastră inconștientă, unde se află valorile, convingerile, emoțiile și resursele noastre.

Ar fi util să vă ajutați clienții să acceseze această parte puternică din ei înșiși pentru a crea schimbări pozitive?

Acest curs  oferă o introducere pentru cei care doresc să dobândească o înțelegere mai profundă a acestui subiect fascinant și cum hipnoza poate fi folositoare atât în viața profesională, cât și în propria ta viață personală.

Mulți oameni au o percepție greșită despre hipnoză ca fiind o formă de misticism; în acest curs veți afla că nu există nimic mistic la hipnoză și că aceasta este o stare naturala a minții. Hipnoza poate fi folosită în mod eficient pentru creșterea nivelului de energie, sporirea încrederii, distrugerea obiceiurilor și multe altele.

În acest curs introductiv în hipnoză vei descoperi:

  • Ce este hipnoza și la ce folosește.
  • Relația dintre mintea conștientă și mintea inconștientă.
  • Conexiunea dintre minte și corp.
  • Cum hipnoza poate fi folosita pentru a induce relaxare si a creste starea de calm.
  • Jocuri imaginative.

Participați la acest curs unic de hipnoză și veți descoperi ce este hipnoza, cum funcționează și ce este cu adevărat aceasta. După ce ați participat la acest curs, vei descoperi că ai învățat fundamentele hipnozei și vei putea decide dacă este momentul să devii profesionist în hipnoză certificat internațional și să te înscrii la formarea profesională de hipnoză.

Descoperă mai mult participând la unicul curs gratuit de hipnoza din România.

Formular de înscriere la curs

CALENDAR