Inception - Programare Neuro-Lingvistica

INCEPTION

CUM SI LA CE TE AJUTA NLP-UL?
April 26, 2020
MONITORIZAREA DIALOGULUI INTERN
April 26, 2020

INCEPTION

INCEPTION

Inceputul (in engleza Inception) este un film thriller-actiune stiintifico-fantastic american, aparut in 2010 si care a fost scris, produs si regizat de Christopher Nolan. Din distributie fac parte Leonardo DiCaprio, Ken Watanabe, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, Ellen Page, Tom Hardy, Cillian Murphy, Tom Berenger si Michael Caine. DiCaprio joaca rolul lui Dom Cobb, un spion care extrage informatii din subconstientul victimelor sale in timp ce acestea viseaza. Neavand posibilitatea de a-si vizita copii, lui Cobb i se ofera sansa de a-si recapata vechea viata in schimbul unei ultime misiuni: realizarea unei insertii (inception), plantarea unei idei in mintea competitorului clientului sau. Desi primele idei pentru film au aparut inca din 2001, Nolan a simtit nevoia sa capete mai multa experienta cu filme la scara mare realizand astfel Batman Begins, Prestigiu si Cavalerul Negru. S-a filmat in sase tari si patru continente incepand pe 19 iunie 2009 cu Tokyo si sfarsind la finele lui noiembrie al aceluiasi an in Canada. Compozitorul Hans Zimmer a realizat muzica filmului utilizand si fragmente din cantecul “Non, je ne regrete rien” al lui Edith Piaf.

Inception este, de fapt, un film despre explorarea subconstientului tau. Este vorba despre confruntarea cu unul din cel mai mare dusman al tau – frica, care este o constructie a mintii tale. In acelasi timp, este vorba despre a ne aventura si explora noi posibilitati si orizonturi. Filmul prezinta mai multe structuri ale mintii noastre inconstiente. Cu toate acestea, probabil cel mai interesant aspect al filmului este ideea de inceput…..sa se exploreze puterea unei idei care ne transforma…

Inception este samanta, sau geneza unei idei care in timp se poate ascunde in straturile mintii pentru a inflori intr-o schimbare activa. Dupa cum stiti, fiecare lucru maret nascut din omenire a inceput cu o idee in mintea cuiva. Multe idei pornesc de la zero, cresc, se dezvolta si apoi se transforma.

Uneori ne dam seama ca ideile noastre provin de la alte persoane, dar atunci cand o idee apare de la sine in propria noastra constiinta, este nevoie de calitatile magice, de un flash de inspiratie, de intelegere si de un sentiment puternic sau chiar un impuls. Stim ca in colturile mintii noastre se amesteca oceane vaste de potentiale idei care asteapta sansa de a inflori si de a fi puse in actiune.

Daca esti interesat de dezvoltare persoanala si de puterea subconstientului, acesta este un film care nu trebuie ratat. Este un MUST.

Tu ai vazut filmul Inception? Pentru cei care nu l-au vazut inca, te astept sa imi raspunzi dupa ce il vei vedea. Sau mai bine zis il vei explora. Acest film este o resursa gratuita pentru NLP practitioneri sau pentru toti cei interesati de propria lor fiinta. Acest film nu se urmareste ci se savureaza.

Daca raspunsul tau este afirmativ, am o intrebare pentru tine.

CE AR INSEMNA PENTRU TINE “INCEPTION”, IN VIATA REALA? DACA AI CREDE CA ACEST LUCRU ESTE POSIBIL, CE AI FACE PENTRU A AVEA VIATA PE CARE O DORESTI SAU LA CARE VISEZI ?

Imaginati-va ce s-ar intampla daca ai putea planta samanta unei idei adanc in subconstientul tau. O idee care te va schimba pentru totdeauna. O idee, care odata plantata adanc in subconstientul tau, va schimba acele convingeri limitative ce se afla implantate adanc in tine.

Ce idee ai alege? Ai alege sa ai bani si avere? Sau sa traiesti viata cu pasiune si scop? Sau pentru a fi confortabil si fericit cu tine insuti? Ai alege sa implantezi Increderea in sine? Stima de sine? Sau motivatie totala si absoluta?

DACA AR EXISTA O MODALITATE DE A SCHIMBA CEEA CE CREZI DESPRE TINE LA CEL MAI PROFUND NIVEL, CE SCHIMBARE AI VREA SA FACI IN VIATA TA?

Imaginati-va ca avand acces la implantarea unei idei, care idee ai vrea sa fie aceasta ? ….. Exista o samanta de idee in interiorul nostru chiar acum…. Daca ai sti ce idee este sau a fost, tu si lumea ta s-ar transforma? Ar putea fi doar un sentiment, un impuls sau un vis chiar acum, dar ce altceva ar putea deveni?

Ar putea deveni orice iti doresti…..Sau de fapt este orice iti doresti..

In acest sens, te invit sa experimentezi si sa explorezi Inceputul unei idei in mod real. Ce poti face tu cu o idee pentru tine si pentru lumea din jurul tau?

Asta e ceea ce fac eu, ofer sprijin oamenilor prin cursurile mele de NLP pentru ca acestia sa faca remarcabile transformari personale. Ghidez persoanele in procesul de eliberare de sub convingerile limitative care ii apasa, cum ar fi frica, vinovatia, teama.

Te astept cu multa bucurie la un nou Inceput… La cursul NLP Practitioner ce va incepe in Bucuresti…

Enjoy Life,

Dorel